Vermoedelijke drug dealers opgepakt

Dinsdagmiddag rond twee uur was het Criminaliteits Interventieteam in de Akkerstraat,
Het team zag twee mannen in een auto zitten die zich verdacht gedroegen. Er was vermoedelijk sprake was van een drugsdeal hierop werden beide verdachten, een 36-jarige man en 53-jarige man uit Leeuwarden op heterdaad aangehouden en gefouilleerd. Bij de heren werd harddrugs aangetroffen. Vervolgens werd de auto grondig doorzocht en werd er in een verborgen ruimte een grote hoeveelheid cash geld aangetroffen. Omdat er aanleiding was werden ook de woningen van beide mannen doorzocht, Agenten vonden bolletjes cocaïne, een verboden wapen, 2 gestolen fietsen en wederom grote hoeveelheden cash geld.
In totaal namen de agenten 150 bolletjes vermoedelijke cocaïne en een geldbedrag van ongeveer 14.000 Euro in beslag. De mannen zijn ingesloten en er wordt nader onderzoek verricht naar drugshandel, verboden wapen bezit, heling en witwassen.
Zie u iets verdachts? Bel gerust met de politie via 0900-8844 of bij spoed met 112. Voor informatie die u liever anoniem wilt melden, kunt u terecht bij www.meldmisdaadanoniem.nl